RTV Scheldemond

De leukste tv-programma’s van West Zeeuws-Vlaanderen!

Richting
Voor TV worden er video-items gemaakt over veel verschillende onderwerpen, maar we zoeken met name een maatschappelijke, sociale of educatieve inslag. Bij voorkeur met de focus op onze mooie streek West Zeeuws-Vlaanderen. Er is daarin ruimte voor humor en eigenzinnigheid.

Uitzending
Er bestaan verschillende kanalen via welke je onze items kunt bekijken.
Allereerst is er onze televisiekanaal. Kabelprovider Delta geeft ons signaal door. Dit betekent dat onze omroep in heel Zeeland digitaal te bekijken is op kanaal 111.

Onze uitzending is verdeeld over twee losse blokken. Van 08:00-18:00u kunt u op op televisie op de hoogte blijven van lokale en regionale informatie op onze kabelkrant-uitzending. Hierop komen diverse berichten voorbij, vaak culturele activiteiten, maar bijvoorbeeld ook de programmering van ons-radiokanaal, oproepen en reclame. Het tweede blok loopt van 18:00u-08:00u en hierin kunt u de video-items vinden die onze reporters maken. Dit is opgezet in een carrousel-vorm. Dit betekent dat om 18:00u de uitzending start. Als deze afgelopen is, start kort de kabelkrant tot het nieuwe uur start. Om 19:00u begint dan de herhaling van de uitzending van 18:00u en dit wordt herhaald tot de volgende morgen 08:00u.

Social Media
Uiteraard zijn al onze items te vinden op diverse social media. Onderaan deze pagina onder ‘links’ kunt u klikken naar onze pagina’s op Facebook, Youtube en Zeelandnet. Onze livestream op Youtube vindt u hier.

Reporters
Reporters die deze filmpjes maken zijn vrijwillige betrokkenen van alle leeftijden en zijn tevens stagiaires van verschillende opleidingen en achtergronden actief (geweest). Onze televisiestudio is gevestigd in het Ledeltheater in Oostburg.

Oproep
We zien onze omroep en de kanalen die we gebruiken ook graag als een podium. Een plek waar lokaal talent zich kan ontwikkelen. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die graag televisie willen maken of willen leren maken!

Je bent van harte welkom om kennis te komen maken met ons team en de studio. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die graag televisie willen maken of willen leren maken. Neem contact op via joel@rtvscheldemond.nl om een afspraak te maken. Werkzaamheden die komen kijken bij het realiseren van een video-item zijn bijvoorbeeld research, camerawerk, geluidsopname, presentatie in beeld en montage. RTV Scheldemond is er op ingericht om nieuwkomers te ondersteunen in zowel kennis als materiaal.

Reclame
Via onze diverse kanalen kan ook reclame worden gemaakt. Dit blijkt vaak van meerwaarde voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. In het geval dat je hier meer informatie over wilt ontvangen, kun je contact opnemen via ons contactformulier, onze facebook-pagina of via email: joel@rtvscheldemond.nl

Loading...