Mark(met een K)

Mijn naam is Mark van de Velde en kom uit het kleinste maar gezelligste badplaatsje van West zeeuws- vlaanderen, Hoofdplaat.

Vanaf jonge leeftijd al bezig met muziek. Jaren in een vaste band gespeeld als Drummer/zanger op feesten en partijen. Het entertainen van de mensen zit me in het bloed.

Op een gegeven moment was ik drummer in een coverband waar ook Tim Hoek in meespeelde. Ik wist dat Tim ook DJ was bij RTV Scheldemond en na een paar keer achter de knoppen van de mengtafel kreeg ik kriebels. Vroeger ook wel eens gedraaid tijdens Kermis en als ik naar de radio luisterde kreeg ik kippenvel van het enthousiasme van de DJ en de muziek. Heel vroeger wilde ik al Radio maken maar uiteindelijk is mijn droom op latere leeftijd uitgekomen. Dat had je jaren geleden al moeten doen zeggen vrienden en familie na het horen van de uitzendingen die ik presenteer op RTV Scheldemond, Samen met Tim het verzoekplaten programma sinds November 2018 en sinds Oktober 2020 mijn eigen programma “ Mark met een K”

RTV Scheldemond, ik hoop deze naam nog lang uit te spreken.

Mark(met een K)