Johan de Jong
Mijn naam is Johan de Jong en ben geboren op 20-02-1951.
Ik woon in Westdorpe en zal even in het kort uitleggen hoe ik bij radio Scheldemond ben gekomen.

Ik ben begonnen bij radio west in Waterland Oudeman net over de grens in Belgie, dat was in het jaar 1984 en heb daar ongeveer drie jaar muziek gedraaid. En ben daar weg gegaan dan even niks gedaan daarna begonnen bij radio Noodzee, in Watervliet, dit heeft een jaar geduurd. 

Heb dan twee jaar geen radio gedaan, toen vroeg men of ik wilde komen draaien bij radio internationaal in Kaprijke ik heb daar drie jaar muziek gedraaid. Daarna was het weer enkele jaren stil op radio gebied.

In het jaar 1986 vroeg Flip Keymel zouden we zelf eens een radio beginnen en zo is de West Zeeuws-Vlaamse Omroep stichting ontstaan het werd radioscheldemond.nl naar een idee van Flip.

In de jaren ’90 zijn we begonnen met uitzenden we zijn nu 30 jaar verder en we bestaan nog steeds maar wel onder een andere naam en wel RTV Scheldemond. 

Maar nog altijd muziek voor jong en oud met allerlei soorten muziekgenres. Ik zelf draai country en west – goud van oud en de muziek bootiek. Dit was dan een korte beschrijving van mijn radio verleden. E-mail johan@scheldemondfm.nl