Hans van Dam
Begin jaren tachtig veranderde ik van hobby nl van voetbal naar dj bij de vrije radio bij ons in de buurt. Via deze radio (Rebecca) kreeg ik ook de smaak te pakken om als dj te draaien op feesten en fuiven. Na enkele radio’s besloot ik zo’n 20j geleden om het radiowereldje vaarwel te zeggen maar daar kwam zo’n vijf jaren geleden terug verandering in onder de gedaante van mijn boezemvriend Jan Van Rooi (eveneens dj bij RTV).

Ik had Jan zeker 20 jaren niet meer gesproken, we waren uit elkaar gegroeid, elk ons leven zo gaat dat nu eenmaal. Jan vroeg me of ik geen interesse had om terug radio te maken en na een beetje verweerwerk van mij wist hij als geen ander mij te overtuigen om terug achter de microfoon te kruipen..

gevolg : de strijkkamer van mijn vrouw moest er aan geloven want die moest plaatsruimen voor cd’s, mixer, cd-bakken, enz… Ondertussen heb ik een eigen opnamestudio gebouwd in de kelder van onze woning en daar zit ik dan een aantal uren per week radio te maken en mijn vrouwtje kan terug strijken 😉 .. I love it ! Ik voel me zeer goed bij RTV Scheldemond dus… we keep on rocking!