Bert Niesing

Ik behoor tot de generatie, die opgegroeid is met Radio Luxemburg en Radio Veronica op 192 en later 538. Vanaf die tijd hebben de muziek en de radio mij niet meer losgelaten.

Al op mijn 12e jaar was ik bezig met programma maken bij een piratenzender in Rotterdam-Zuid. Een klein bereik, maar met veel luisteraars uit de buurt. Zes jaar later toerde ik met mijn eigen mobiele discobar door Rotterdam en deed radiowerk bij lokale ziekenomroepen.

Vanwege mijn drukke werkzaamheden lag mijn radiowerk daarna een tijdje stil. Nadat ik de draad weer had opgepakt bij een lokaal radiostation in Zeeland, verhuisde ik in 2016 naar Scheldemond FM (nu RTV Scheldemond).

Nadat ik een tijdje alleen op de vrijdag -en zaterdagmorgen een programma presenteerde, ben ik nu 6 dagen in de week te horen tussen 11 en 12 uur bij RTV Scheldemond.
Op maandag t/m donderdag ‘Bert in de ochtend’. Op vrijdag ‘met Bert het weekend in’ en op de zaterdag ‘met Bert het weekend door’. Muziek voor bij het werk, onderweg, thuis op de bank met een lekker bak koffie of op vakantie.