Arno van Boven
Ik ben geboren op 26 maart 1968 te Groede (Zeeland).
Sinds begin jaren 80 helemaal verslingerd geraakt aan alles wat met radio te maken heeft. Radio Mi Amigo vanaf zee heb ik nog bewust meegemaakt en was daar reeds fan van. Later intens meegeleefd met Radio Monique, 819 en 558.

Sinds diezelfde begin jaren 80 zelf actief radio gaan maken. Met een piepklein zendertje, kwam amper de straat uit, onder verschillende namen gedraaid. Vervolgens in België bij Radio Noordzee, Radio West, Radio Polderland en Radio Internationaal.

Aansluitend heb ik 2 jaar niets gedaan, omdat ik in opleiding ging op de politieschool in Harlingen en ik dus hele weken van huis was.

Na de politieschool terug begonnen bij Radio Internationaal in België. Aldaar gedraaid tot 1996 en vervolgens overgestapt naar Radio Scheldemond, waar ik nu ook nog steeds draai. Programma’s: Van Boven in de middag op de zaterdag tussen 12 en 14 uur en de regiowijzer met streekinformatie, op de zaterdagavond tussen 18 en 19 uur.

De herhaling is op zondag tussen 11 en 12 uur. De regiowijzer maak ik samen met mijn zoon Wouter. Je weet het jong geleerd…..